CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 29, 2012

last :'(

Assalamualaikum..

mengapa kita ditemukan
pada akhirnya kita dipisahkan

hmm. lumrah setiap pertemuan ada perpisahan.
that is life.

serious sedih daurah LKD dah takde lepas ni. bila lagi nak jumpa sahabat2 ni? ramai yang akan fly overseas. dalam masa terdekat ni pun ramai. sedih teramat!

honestly,
mula2 dapat tahu kena gi LKD hati memang rebel dahsyat punya.

1st meet up; mukhayyam.
memang rasa tak suka. jujur ni. tak tahu kenapa.

daurah 1st, hati dah lembut sikit. tapi sikit yang teramat sangat.

daurah 2nd + kembara dakwah.
can't deny. in love with it. n rasa sedih bila route balik dari sabah tak sama dengan orang lain!

daurah 3- last.
excited setiap kali nak kena gi LKD. undescribable.

sungguh sayang semua sahabat LKD ni!
rasa macam kalau boleh,nak satu U dengan derang,sekelas,sebilik. tapi mustahil!
that is life.

friends may come and go but they remains in your heart.

so,kena redha.
kalau bukan sahabat2 ni yang bertebaran untuk menyeru,siapa lagi?
jadi, diri ini pun kena bergerak seiring dengan yang lain.

that is soo life!