CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 24, 2012

not for long !

Assalamualaikum.

semalam baru sampai JB dari jaulah akhawat LKD.
20-22 daurah then terus jaulah.

superb osem! buat jaulah sebab tak nak pisah dengan sahabat LKD gitu je lepas daurah but it turned out that makin lama dengan derang,makin susah nak pisah :'(

saya sebelum ni serious sedih bila fikir ramai yang apply overseas. rasa macam semua nak tinggalkan saya. yeah,i'll be here. malaysia. haha. tapi sekarang dah tak sangat since ramai jugak apply U yang sama. :D

memang tak patut fikir nak U yang ada kawan je tapi berapa ramai je yang betul-betul ada di hati ini? that is why it is quite hard to apart.

takpe. next daurah less than a month. lebih kurang 3 minggu je !

sungguh aku cinta sayang mereka. Ya Allah,moga Engkau redha.


Daurah 3. second last :'(

Jaulah osem :D

1 comments:

-the pencil- said...

Terasa juga apa yg enti rasa.
sahabat yang bertemu dan berpisah kerana Allah, sungguh memberi kesan kan? Fitriyyah kuat! :'D eheh~