CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 22, 2009

Rehlah form3

Assalamualaikum...

Ye,saya tahu...benda ni dah lama dah lepas.

nak buat macam mana....malas yang teramat nak update blog sbb dh bosan.huh.

pape pun...
Rehlah ni best....sgt. Thx a lot kepada mereka yang telah bersusah payah demi menjayakan rehlah ni.





eheh. thx 2 Mawaddah punye mak cik.
sunset di apartmen.
1st stop : zoo Melaka.
2nd : Planetarium.
masjid yang sgt banyak kipasnya.belakang2 pn ade tapi sempat amik kat depan je.(jakon sebab tu amik gambar)
3rd : menara Taming Sari.

lepas naik menara ni,naik bas double-decker gi pusing2 Melaka. walaupun best tapi dah bazir masa kat situ.


last stop : Dataran Pahlawan. It's shopping time!


malam baru sampai sekolah.

Wassalam.

Tuesday, November 3, 2009

ehm.

Assalaualaikum...

walaupun agak lambat,tapi saya tetap nak post jugak.

Dia yang telah bersusah payah,berpanas demi tangga tu.
Tunggu Jepun.Semua tangah gelabah. huu.
Dalam dewan,ramai-ramai.
"semua buat peace...ok"
Huu...sedih. Diorang dah nak balik dah.

ehm. dah 2 hari p**t***. haha. rasa macam bahagia sikit.
Minggu lepas boleh dikatakan full dengan KRS. Huu.

Wassalam.

"The fallen shall rise again" ;)