CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 21, 2009

sayonara ... :(

Assalamualaikum...

sayonara..aoi.

terasa sedih dan rindu walau baru beberapa jam berkenalan.

20 Oktober 2009,

sekolah Hidayah mendapat lawatan dari Yurihama Gakuen,Jepun. Kami,para pelajar lepasan PMR mengendalikan lawatan kali ini.

pengalaman yang tidak dapat dilupakan. It's once in a lifetime! I'm so grateful to be the choosen one.

walaupun agak penat sebab die x faham kite speaking,kite lagila x faham kalau die cakap jepun. Tp Alhamdulillah,x susah nk layan die.Die pn x nyusahkan orang. Banat 23 orang je yang pairing dengan diorang.

Gambar nak upload tapi ade masalah sikit.so,maybe next time jelah upload.

Overall,sumenya berjalan lancar walaupun agak rushing. Tapi masih x puas! huu. sedih.sedih.

Everything happens for a reason.

Till we meet again,Aoi!

*For those person (tett) Aoi rasa terganggu bila korang jerit2 p'kataan2 jepun dekat diorang. please lah...jagalah maruah sendiri sikit. At least... lawakanla sikit perangai depan tetamu.Memalukan!

Tuesday, October 13, 2009

Merdeka?

Assalamualaikum...

Seperti yang semua orang tahu..hari ni hari terakhir PMR.

Akhirnya tamatlah sudah segala ke'stress'an kami semua.

Namun,hanya untuk sementara.

Di Depan sana,masih banyak halangan menanti.

1st day PMR..


-terharu.

ramai kakak2 dtg bg sokongan dekat kterang sume. Terima kasih banyak2. Sedikit sebanyak,dengan kehadiran anda dapat meleraikan kegelisahan di dada kami.


from akak2 batch 11. thx.Andai kejayaan ini dapat menambahkan keimanan kami kepadamu,maka Engkau kurniakanlah.

Wassalam.