CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 24, 2009

hu?

Assalamualaikum.

minggu lpas bru lawatan.minggu ni start klas tmbhn.bln 5 nnt setara.td bru dpt result.apakah?tensionnya.

so,kemungkinan besar blog ini akn tidak diupdate berbulan2 lamanya.

mlm smlm ade Akademik Nasyid kt skolah. biase2 jek.

KKS oh KKG. argh!

Wassalam.

Sunday, April 19, 2009

lawatan.

Assalamualaikum.

seperti tajuk di atas,saya telah pergi lawatan kelab yang bergabung(SRT,ICT,Rekacipta).Kami bertolak pada jam 12 mlm lbih,hari jumaat, menaiki bas UTM.

antara tempat yang kami lawati :

ok...enough with the skema-ing. eheh.

1.Masjid Negara.
-berhenti kat sini sebab nak solat subuh,mandi,qiam.

2.Tasik Perdana.
-mule2 mcm ...>"hu? gi jln2 je? bek x yh."
-rupa2nya kt sni ada taman permainan yang sangatlah besar dan banyak mainannya.kami teruja! haha. dah lame x main. maka kami pun bermain mengalahkan budak disitu. huu....orang lain jangan tiru sikap kami ye.

3.Muzium Kesenian Islam.
-excited sebab sejuk kat dalam tu.haha.
-sungguh impressive dia punya corak dekat siling.
-kedai souvenir die...erk. of coursela mahal kan.

4.Aquaria KLCC.
-sebelum pergi aquaria gi klcc dulu untuk solat & makan.
-kat aquaria tengok orang bagi makan kat pari yang sangatlah besar.
-masuk tempat yang bergerak uh..again...jadi macam budak.haha.

5.Zoo Melaka Night Safari.
-sama je macam waktu siang.

then bertolak balik JB.sampai sekolah 12.15.

lawatan kali ini : hmm... bolehla. agak best jugaklah.macam2 pengalaman baru dapat time lawatan ni.huho~

post kali ini nak try tulis full sentence.

Wassalam.

Sunday, April 12, 2009

ihtifal.

Assalamualaikum.

k..hri ni ihtifal.

kcik n parents naik pentas utk tokoh pelajar.

sy jge adik yg tgh ngamuk + nangis gle2 kt luar.

ces.x ske. adik tu dhla skrg mken ngada.

ikhlas! dpt pahala.

baik..sy cuba.

minggu ni dh start klas tmbhn.

rse teruja td tgk derg2 naik pentas.

ehee.thn dpn sy plak!

huho~ameen~.gambar ini kelihatan tinggi kerana adik yg pendek itu ambik gmbr.


persembahan form 5. gbr2 lain sume blurr. gmbr ni pn x btol.

maaf ats ketidakpuasan gmbr.

bkn sy yg amik.hehe.

minggu dpn lawatan kelab! yosh.

Wassalam.

Tuesday, April 7, 2009

haziq.

Assalamualaikum.

oh...sgt x berkesempatan utk post.klo sempat pn...x terfikir plak nk post.
wlopn skrg ni xdela byk sgt homwek sbb ahad ni ade ihtifal.

jumaat lpas (3 April) call haziq wish happy birthday.

haha...malas r nk lyn haziq uh. bkannye thu ppe pn.

huu...

jumpa bln 5 nnt Haziq!

k ah.

no idea.

Wassalam.

Moga Haziq menjadi anak sedara yang soleh dan dirahmati Allah. Ameen~